Terenurile de sport amenajate cu gazon sintetic sunt la mare căutare iarna

251
Terenurile de sport amenajate cu gazon sintetic sunt la mare căutare iarna

În sezonul rece este tot mai dificil să faci mişcare. Deşi opţiuni există, acestea sunt foarte limitate.

Sălile de fitness în spaţii închise devin foarte aglomerate în lunile de iarnă, deorece frigul de afară face imposibilă practicarea jogging-ului în aer liber. Este relativ greu să găseşti loc pe benzile de alergare sau la unele aparate de forţă.

Terenurile sportive cu iarbă naturală sunt impracticabile pe timp de iarnă dacă nu au un sistem subteran de încălzire şi de irigare a gazonului, cum au cluburile profesioniste de fotbal. Din această cauză, de cele mai multe ori terenurile cu iarbă sunt noroioase pe timp de iarnă şi nu pot fi utilizate.

Devin foarte căutate terenurile de sport cu gazon artificial sintetic, amenajate în spaţii închise de tip balon sau în hale metalice ce dispun de încălzire şi suprafeţe optime de joc. Sistemul de iluminat nocturn de care dispun este un avantaj pentru practicarea sporturilor pe timp de noapte.

Terenurile de sport amenajate cu gazon sintetic sunt la mare căutare iarna

Hattrick Sport oferă diferite sortimente de gazon sintetic pentru terenuri de sport. Acestea îndeplinesc toate standardele actuale, cele mai avansate și cele mai durabile, pentru a personaliza terenul de sport visat.

Fiecare teren sportiv este diferit, dar pentru a obține un design grozav, acesta ar trebui să fie personalizat pentru a satisface dorințele și nevoile specifice de gazon sintetic.Instalarea unui gazon sintetic este profitabilă cu condiția ca acesta să fie durabil.

Înainte de a începe proiectul de dezvoltare a terenului de sport, este esențial ca Hattrick Sport să știe cum intenționezi să îți folosești suprafața. Terenul tău este în interior sau în aer liber? Cărui tip de sport este destinat? În acest fel, societatea îți poate oferi gazonul sintetic potrivit.

Odată ce informațiile au fost colectate, Hattrick Sport va planifica instalarea gazonului sintetic adecvat pentru terenul tău de sport. Compania  pune la dispoziția clienților o multitudine de varietăți de gazon sintetic pentru toate configurațiile de terenuri de sport. De-a lungul timpului, a instalat gazon sportiv în numele a diferite locații sportive profesionale, semi-profesionale, colegiale și de amatori.

Suprafețele de gazon furnizate sunt durabile, fiabile și sigure. Această opțiune sintetică oferă joc nelimitat, întreținere redusă și performanță care se găsește numai în ierburile cel mai bine întreținute.

Experiența le-a permis celor de la Hattrick Sport să instaleze peste 500 de terenuri de sport cu gazon artificial sintetic. Gazonul beneficiază de o calitate optimă, menținând în același timp un preț competitiv pe piață.

Terenurile de sport amenajate cu gazon sintetic sunt la mare căutare iarna

Gazonul artificial garantează un joc demn de cei mai mari sportivi. Deformarea verticală bună, absorbția adecvată a șocurilor și elasticitatea de neegalat permit interacțiunea ideală între jucător și suprafață și între minge și suprafață. Sprijinite pe un covoraș elastic, fibrele elastice se îndoaie sub picioare, dar rămân drepte pe măsură ce mingea trece. Astfel, campionii își pot calibra acțiunile cât mai bine, evitând accidentările.

Terenul își păstrează caracteristicile sportive și estetice chiar și în cazul utilizării intensive în aer liber. Un teren de gazon sintetic de calitate este esențial pentru a profita la maximum de o instalație sportivă, reducând costurile de întreținere.

Sistemele de gazon sintetic Hattrick Sport combină cea mai recentă generație de fibre cu umpluturi inovatoare de performanță, pentru a garanta jucătorilor siguranță maximă și confort de joc de neegalat, asigurând în același timp durabilitatea terenului și consistența performanței în timp.

Aşadar, convoacă-ţi echipa de prieteni şi organizează un joc amical de fotbal pe un teren cu gazon artificial sintetic.

Terenurile de sport amenajate cu gazon sintetic sunt la mare căutare iarna
www.gazonartificial.com.ro