Şipcă metalică şi alte materiale pentru garduri

578
Şipcă metalică şi alte materiale pentru garduri

Construcţia unui gard este un proces relativ simplu atunci când ai la dispoziţie toate materialele necesare şi o echipă de meseriaşi iscusiţi în turnarea fundaţiei, executarea stâlpilor şi montarea şipcilor pentru gard.

Șipca metalică ocupă un loc important în vânzările companiei, mulți clienți alegând acest produs pentru construcția gardului lor. Clienții pot alege din modelele de șipcă metalică Omega și șipcă metalică Modern. Șipcile pot fi vopsite pe o singură parte sau pe ambele părți, au diferite lățimi, culori, finisaje. şipca metalică pentru gard este singurul produs care poate fi livrat oriunde în ţară deoarece are dimensiuni standard şi împachetarea este uşor de realizat, iar transportul poate fi făcut cu uşurinţă.

panou bordurat zincat verde
Panou bordurat zincat verde

Panourile bordurate zincate de gard sunt utile la îngrădirea terenurilor sau construcțiilor, indiferent de tipul lor, indiferent că sunt civile sau industriale. Clienții pot alege panouri bordurate cu grosimea de 3.5 sau 4.2 mm, cu înălțimea de 1200, 1500, 1700 sau 2000 mm și cu lungimea de 2000 mm.

Stâlpii de gard sunt foarte utili în construcția unui gard iar clienții au posibilitatea de a alege stâlpi Star, stâlpi pătrați sau stâlpi dreptunghiulari.

Stâlpii Star au formă rotundă, sunt niște elemente de împrejmuire perfecte pentru un gard vopsit sau zincat. Dispunerea pe lungime a unor profilaturi ce conferă rezistență sporită este un avantaj principal al acestor stâlpi.

Stâlpii dreptunghiulari confecționați din fâșie zincată sunt perfecți pentru gardurile ce împrejmuiesc construcțiile civile și industriale.

plasa impletita

Plasa împletită zincată este un alt produs popular marca ARMURA® datorită multiplelor aplicații la care se pretează, inclusiv garduri. Această plasă se vinde la val de 10 metri, are dimensiunea ochilui de 50 x 50 mm, înălțimea de 1250, 1500, 1700 sau 2000 mm iar grosimea de 1.8, 2 sau 2.8 mm.

Țeava laminată este perfectă pentru construcția structurilor din oțel, aplicații de producere a echipamentelor sau în industria agricolă. Lungimea țevilor este de 6 metri,iar țeava poate fi pătrată sau rectangulară.

Profilele metalice pentru gips – carton sunt fabricate din bandă de oțel zincat de calitate superioară. Profilele au dimensiuni standard de 3 sau 4 metri lungime și  grosimea de 0.4, 0.5 sau 0.6 mm.

Plasa sudată este utilă armărilor din beton sau pentru garduri fiind confecționată din sârmă profilată.

Toate produsele fabricate de ARMURA® pot fi mai mult decât utile în domeniul construcțiilor iar clienții interesați de ele pot consulta magazinul ArmuraShop.ro pentru detalii și pentru comenzi ulterioare.

ARMURA

ArmuraShop.ro este magazinul online unde găsești materiale de construcții pentru garduri de înaltă calitate, produse în fabrica Linda Steel din Plopeni, Suceava. Produsele comercializate sunt vândute sub marca ARMURA®. Tehnologia modernă, precizia, calitatea sunt doar câteva dintre punctele forte ale companiei.

ARMURA® comercializează o diversitate de produse pentru garduri:

  • Șipcă gard metalică
  • Panouri bordurate zincate
  • Stâlpi gard
  • Plasă împletită zincată
  • Țeavă rectangulară
  • Profile gips – carton
  • Profile Z
  • Etriere
  • Plasă sudată