Călător în România: Bohemia & Savarin, un mix spectaculos

291
Bohemia & Savarin, un mix spectaculos

România are o multitudine de locaţii interesante de cazare, care îmbină ospitalitatea cu bunul gust al preparatelor culinare. Când veţi ajunge prin Bacău, merită să luaţi în considerare recomandarea noastră de astăzi.

Călător în România: Bohemia & Savarin, un mix spectaculos

Hotelul Bohemia a reușit în cei peste 9 ani de activitate să fie pe placul tuturor celor care i-au trecut pragul. Oameni de afaceri, simpli vizitatori, turiști, cu toții au fost încântați de serviciile primite, de atmosfera din cadrul hotelului, de frumusețea și curățenia camerelor, de arhitectura clădirii.

Călător în România: Bohemia & Savarin, un mix spectaculos

Hotelul pune la dispoziția oaspeților un număr de 24 de camere, amenajate în cromatici diferite care oferă confort și liniște. Camerele se împart în camere duble standard și camere twin cu două paturi care se pot închiria cu 225 lei/ noapte dacă se ocupă în regim single și cu 265 lei/ noapte dacă le ocupă două persoane. În aceste prețuri este inclus și micul dejun bogat servit în stil bufet suedez. Rezervările se pot face prin intermediul websiteului www.hotelbohemia.ro.

Serviciile suplimentare oferite în regim  gratuit includ: parcare supravegheată non stop, internet wi-fi, cameră pentru păstrarea bagajelor, comenzi taxi, trezirea clienților la ora dorită de către aceștia, acordarea de medicamente și materiale sanitare în cadrul primului ajutor, predarea și expedierea corespondenței, asigurarea umbrelelor în caz de nevoie.

Călător în România: Bohemia & Savarin, un mix spectaculos

Unul dintre marile avantaje ale hotelului este că dispune de propriul restaurant de clasă mondială, Restaurant Savarin. Aici, puteţi servi la prânz sau cină ca fel principal un mușchi de porc cu sos de hribi acompaniat de o porție de legume pe plită, iar la desert celebra „Savarină” cu sos de fructe și cremă de fistic, o rețetă cu totul aparte care doar aici poate fi gustată.

În cadrul restaurantului Savarin, se poate servi prânzul sau cina a la carte, se pot organiza mese și petreceri private, aniversări, nunți, botezuri, pot avea loc prezentări și ateliere, seminarii, etc. Meniul restaurantului este simplu și curat, conține rețete cu accente internaționale, chiar și asiatice dar și rețete tradiționale specifice zonei pregătite de bucătari pasionați de arta culinară, fini cunoscători de rețete și combinații spectaculoase. Din meniu nu lipsește nici renumita prăjitură Savarină, cea care i-a inspirat pe proprietari să dea numele restaurantului, aceasta fiind totuși preparată după o rețetă proprie. Meniul se pote consulta pe site-ul web www.restaurantsavarin.ro.

„Călător în România” ar trebui să fie un stil de viaţă adoptat de toţi românii, să ne cunoaştem ţara şi să susţinem astfel industria HoReCa, deoarece are foarte multe de oferit. Vom fi surprinşi plăcut de cele mai multe ori, România nu este doar vara la mare din punct de vedere turistic. Bucovina, Ardealul, Maramureşul, Banatul, Oltenia, fiecare regiune are farmecul ei aparte.