Produse profesionale: oje semi, gel construcţie unghii, tatuaje pe bază de apă

362
Magazin online cu produse profesionale oje semipermanente, gel construcţie unghii, tatuaje pe bază de apă

Pentru orice fată sau femeie, manichiura este o importantă carte de vizită uşor de remarcat de către orice bărbat, astfel încât nu trebuie deloc de neglijat acest aspect. Pentru o manichiură impecabilă, femeile trebuie în primul rând să aibă grijă de igiena mâinilor, să meargă frecvent la specialiste în manichiură pentru întreţinere şi să folosească produse profesionale.

Saloanele de manichiură din Craiova s-au multiplicat „ca ciupercile după ploaie” cum s-ar zice în primul rând pentru că femeile au o mai mare grijă de ele şi în al doilea rând pentru că foarte mulţi specialişti în domeniu au devenit traineri specializaţi pe instruirea celor care doresc să înveţe şi să îşi realizeze o carieră în acest domeniu.

Piaţa produselor profesionale de manichiură a înregistrat de asemenea o creştere spectaculoasă în volume de vânzări şi în diversitatea materialelor. Totuşi, este de înţeles că nu toate produsele au aceeşi calitate şi deşi de multe ori ne orientăm după preţ atunci când căutăm ojă semipermanentă sau geluri de construcţie a unghiilor tehnice, acesta nu este neapărat cel mai bun criteriu de selecţie, existând o multitudine de produse de proastă calitate disponibile la preţ ridicat.

O variantă ar fi să testăm fiecare produs înainte de a-l achiziţiona într-o cantitate mare şi să decidem să ne bazăm pe el fără să ştim foarte bine dacă este de calitate, dar fiind foarte multe produse de testat ne va lua foarte mult timp până să le filtrăm pe cele cu adevărat bune.

O variantă mai bună este să ne consultăm cu alţi specialişti în unghii şi cu tehnicieni/traineri, în cazul în care găsim disponibilitate din partea lor să ne sfătuiască, ceea ce nu se întâmplă de fiecare dată deoarece fiecare alege să facă un secret din propriile tehnici şi materiale pentru a se diferenţia de concurenţă.

O altă variantă ar fi să ne documentăm online pe forumuri şi blog-uri, unde putem găsi review-uri relevante sau advertoriale cu mai multe informaţii. Deşi există riscul ca de multe ori aceste articole să fi fost plătite pentru a fi publicate, mai sunt şi bloggeri care scriu din proprie experienţă, din dorinţa de a recomanda produse cu adevărat de calitate şi fără a urmări un beneficiu financiar.

Noi vă recomandăm www.ArtNailsBoutique.ro, un magazin online specializat pe vânzarea de produse profesionale de manchiură pentru construcţie unghii cu gel administrat de către Rodica Pînzaru, trainer şi expert în domeniul artei manichiurii de peste 15 ani. Cumpărând produse din acest magazin online ai garanţia că au fost verificate şi testate de către profesionişti în domeniu care nu îşi permit să îşi strice reputaţia promovând produse de proastă calitate.

oje semi

Oje semipermanente

Pe ArtNailsBoutique găseşti o diversitate mare de oje semipermanente grupate pe diverse colecţii: Cat Eyes, Shine, Provence, Neon, Charm, Memories, Rouge, Drop, Loft sau Office.

Tatuaje pentru unghii pe bază de apă

Tatuajele pentru unghii vin în completarea manichiurii adăugând modele deosebite grafice clasice sau 3D cu flori, fluturi sau diverse elemente de sezon iarnă/toamnă/vară/primăvară.

Geluri de construcţie unghii tehnice

Realizarea unei manichiuri de calitate care să dureze cât mai mult într-o stare bună este o provocare, iar pentru aceasta trebuie utilizate geluri de construcţie unghii de top, care să asigure un substrat optim rezistent şi aderent.

ArtNailsBoutique

ArtNailsBoutique oferă frecvent reduceri şi oferte speciale pentru diverse game de produse, astfel încât dacă nu te grăbeşti să achiziţionezi azi un anumit produs poţi aştepta până va intra la promoţie.