Producător de uşi interior din lemn cu livrare oriunde în ţară

372
Producător de uşi interior din lemn cu livrare oriunde în ţară

Amenajarea unei locuinţe înseamnă mai multe etape, precum pardoselile, pereţii, instalaţiile sanitare, electrice şi uşile de interior/exterior. În funcţie de preferinţe şi de stilul ales pentru decorul interior, toate aceste elemente trebuie îmbinate armonios astfel încât să nu existe discrepanţe majore de stil. Un designer interior vă poate asiste cu succes în tot acest parcurs.

Prima alegere de care trebuie să ținem seama atunci când alegem ușile de interior este dacă vrem ca acestea să se deschidă într-un mod tradițional sau dacă avem nevoie de uși culisante. Ambele pot fi combinate în funcție de încăpere sau spațiu, în plus, putem alege același model pentru ambele datorită numărului mare de opțiuni de pe piață. În acest fel, nu contează ce fel de deschidere are ușa și nici măcar dimensiunea acesteia. Poate exista uniformitate în toată casa.

Un accent deosebit trebuie pus pe culoarea ușii, deoarece în funcție de designul interior al locuinței se va alege culoarea, dar finisajul alb este o opțiune foarte modernă. Datorită tonului său deschis și chiar strălucitor în lumină, senzația de spațiu crește în încăperi.

Ușile lăcuite în alb sunt ideale pentru casele mici sau slab iluminate, deoarece oferă lumină și o senzație de spațiu, mai ales pe coridoarele înguste. Cele a căror culoare imită lemnul sunt și ele o tendință puternică și se poartă în diferite nuanțe, dar respectând mereu culorile naturale. Acestea oferă o atingere mătăsoasă pe care practic niciun alt tip de ușă nu o realizează și pot fi combinate cu forme curbe, linii drepte sau alte desene în interior.

Dacă casa noastră are un design interior mai clasic, ideal este să amplasăm uși de același stil. Cele mai tradiționale uși din lemn masiv de interior pot da un aspect estetic locuinței, mai ales dacă sunt combinate cu pardoseli rustice și pereţi din lemn rotund.

Culorile lemnului acestor uși se pot schimba întotdeauna în funcție de tipul de lemn folosit în astfel de elemente. Cel mai folosit este stejarul, care poate fi vopsit și oferă mereu un finisaj tradițional care arată grozav în funcție de stilul fiecărei locuințe.

Găsim uși tradiționale din lemn masiv de o frumusețe inegalabilă la Dingotrans, compania care transformă lemnul stratificat în adevărate piese de artă utile pentru casă.

Ușile de interior produse de Dingotrans sunt din material lemnos din esențe de rășinoase, tei, meranti sau stejar fără defecte. Ușile pot avea finisaj lucios, semilucios, mat sau semimat, fiind disponibilă o gamă bogată de culori și nuanțe dispuse în 3 straturi.

Feroneria ușilor este reglabilă, au mâner și cheder de etanșare. Cei de la Dingotrans pot executa orice model cerut de uși, indiferent de formă și stil.

usi de interior din lemn masiv

Este foarte important de precizat că Dingotrans livrează uşile de interior din lemn masiv oriunde în România precum şi în străinătate, comenzile sunt realizate personalizat pe comandă şi necesită să fie achitate înainte de livrare. Montajul poate fi realizat de echipa fabricii sau de alţi montatori.