Livrare şi montaj fose septice la domiciliu în zona de sud a ţării

439
Livrare şi montaj fose septice la domiciliu în zona de sud a ţării

Fosele septice sunt dimensionate în funcţie de numărul de utilizatori, pot fi realizate din polipropilenă sau poliesteri armaţi cu fibră de sticlă şi au o durată lungă de utilizare. Depozitul din apropiere de Râmnicu Vâlcea vă asigură transport şi montaj la domiciliu pentru fose septice, staţii de epurare a apei, rezervoare de apă şi alte produse de mari dimensiuni.

fose septice craiova

Deoarece foarte multe localităţi din zona de Sud a ţării încă nu sunt racordate la sistemul centralizat de alimentare cu apă şi canalizare, pentru locuitorii din aceste localităţi singura soluţie pentru a avea apă curentă rămâne conectarea la fântână sau un foraj de adâncime pentru realizarea unui puţ de apă.

Sistemul acesta necesită o fosă septică individuală pentru eliminarea dejecţiilor din sistem şi a apei utilizate, dimensionată în funcţie de numărul de locuitori al casei.

Achiziţionarea unui produs de mari dimensiuni necesar pentru dotarea locuinţei nu este o misiune uşoară. Fosele septice, staţiile de epurare şi rezervoarele de apă sunt produse uşoare dar voluminoase, de mari dimensiuni, astfel încât transportul acestora nu se poate realiza pe distanţe lungi.

fose septice craiova dolj

De aceea, este important să găsim un furnizor din judeţul Vâlcea cu depozitul situat cât mai apropiat de locuinţa beneficiarului, care să ofere transportul până la adresă.

C&O LEADER SRL este un producător naţional de fose septice, staţii de epurare şi rezervoare mari din poliesteri armaţi cu fibră de sticlă cu peste 20 de ani de experienţă în domeniu.

Firma îşi comercializează produsele prin intermediul site-ului web de prezentare cu magazin online WWW.FOSA.RO şi printr-o reţea naţională de distribuţie şi depozite amplasate strategic în vecinătatea marilor oraşe ce deservesc toate zonele ţării: Bucureşti (2 puncte de lucru, Nord şi Sud), Iaşi, Cluj Napoca, Suceava, Botoşani, Râmnicu Vâlcea şi Focşani.

Depozit Fose septice Valcea, Dolj, Craiova, Olt, Gorj

Depozitul de fose septice, staţii de epurare şi rezervoare din apropiere de Râmnicu Vâlcea este situat în Bujoreni, pe E81 lângă MARVI LOGISTIC, telefon 0734 378 096. De aici produsele sunt livrate cu autovehicule proprii în toată zona de Sud a ţării, depozitul din Bujoreni deservind judeţele Vâlcea, Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Caraş-Severin.