Soluții adecvate pentru zonele cu trafic pietonal ridicat – toaletele publice automate

319
Soluții adecvate pentru zonele cu trafic pietonal ridicat - toaletele publice automate

În Craiova, nevoia de igienă, siguranță și confort este mai importantă ca oricând. Cu toții am experimentat disconfortul și chiar teama de a folosi toaletele publice în locuri aglomerate și murdare.

Acest lucru a devenit o problemă majoră, în special în marile orașe, unde numărul de oameni este în continuă creștere și infrastructura nu ține pasul cu cererea.

Există o soluție la această problemă: toaletele publice automate.

toaleta publica cu spalare automata
Sistem de autocurățare

Acestea sunt disponibile în orașele mari din România și sunt dotate cu cele mai recente tehnologii care le fac nu doar curate și sigure, ci și ecologice și ușor de utilizat. Acest tip de toalete sunt prevăzute cu tehnologie de ultimă generație, care garantează curățenia și siguranța utilizatorilor indiferent la ce oră sunt utilizate. În plus, sunt ecologice și durabile, reducând astfel impactul asupra mediului înconjurător.

De ce este utilă acest tip de toaletă urbană?

Acest tip de toaletă publică este una dintre cele mai bune soluții pentru nevoile noastre zilnice, deoarece oferă confort și igienă, fără a fi nevoie să intrăm în contact direct cu suprafețe murdare sau potențial contaminate.  Toaleta publică este automată și ecologică, folosind tehnologii inovatoare pentru a economisi apa și energia. Acestea sunt dotate cu sisteme de autocurățare și de dezinfecție, asigurând astfel o igienă impecabilă la fiecare utilizare.

toaleta publica automata craiova

Unde se găsește acest tip de toaletă?

Toaleta publică automată este dotată cu toate facilitățile necesare, precum și cu sisteme de securitate și alarmă. De asemenea, acestea sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat de către persoanele cu dizabilități, ceea ce le face ideale pentru orice loc public, cum ar fi parcuri, stații de autobuz sau gări, centre comerciale, mall-uri, parcuri de distracții, aeroporturi etc. Toaleta aceasta este soluția ideală pentru cei care călătoresc, pentru cei care locuiesc în orașe aglomerate sau pentru cei care pur și simplu caută confort și siguranță atunci când folosesc o toaletă publică.

Toaleta publica automata - vedere din interior

Cine distribuie acest tip de toalete în România?

Unul dintre cei mai importanți distribuitori de toalete publice automatice este YAKSTEEL România. Acesta oferă o gamă variată de modele, adaptate la nevoile fiecărei comunități sau trafic. Toaletele Linea Citta sunt fabricate in Italia din materiale de calitate superioară, pentru a garanta durabilitatea și siguranța utilizatorilor. Printre avantajele utilizării unei astfel de toalete este că producătorul Linea Citta a dezvoltat un sistem unic de autocurățare, care asigură igienă maximă. Aceste toalete sunt dotate cu sisteme moderne de iluminare și ventilare, pentru a crea un mediu plăcut și sigur pentru utilizatori.

Dacă doriți să vedeți cum funcționează o toaletă publică automată, vă recomandăm să urmăriți acest videoclip de prezentare:

Este ecologică și sigură această toaletă urbană?

Toaleta publică ecologică este o altă soluție excelentă pentru cei care doresc să contribuie la protejarea mediului înconjurător. Acestea sunt dotate cu sisteme de colectare a apei de ploaie și de reciclare a apei uzate, reducând astfel consumul de resurse naturale. Sunt ideale pentru orice loc public care se preocupă de protejarea mediului înconjurător.

Toaleta publică automată este, de asemenea, un pas important în lupta împotriva pandemiei de COVID-19. Acestea sunt dotate cu sisteme de dezinfecție și de curățare, care elimină bacteriile și virusurile, reducând astfel riscul de contaminare.

Concluzie

Toaleta publică automată este o soluție ideală pentru siguranța și confortul tuturor categoriilor de persoane. Datorită dotărilor cu tehnologie de ultimă generație, sisteme de securitate și alarmă, precum și a facilităților pentru persoanele cu dizabilități, toaleta publică ecologică este o soluție excelentă pentru toate categoriile de persoane și pentru protejarea mediului înconjurător.

Furnizor

 

yaksteel

YAKSTEEL este o firmă tânără din judeţul Suceava care în doar câţiva ani a reuşit să revoluţioneze piaţa instalaţiilor sanitare din România cu produse de top, precum TOALETA JAPONEZĂ RELAX REGAL, care se bucură de un foarte mare succes la ora actuală.