Descoperă stațiunea Slănic Moldova, renumită pentru tratamentele de wellness

0
17
Descoperă stațiunea Slănic Moldova, renumită pentru tratamentele de wellness

Slănic Moldova este cea mai importantă staţiune balneo-climaterică de interes naţional din Regiunea de nord–est a ţării. Localitatea Slănic Moldova, este aşezată în partea de sud-vest a judeţului Bacău,la altitudinea de 530 m, într-o mică depresiune acoperita de paduri de conifere, pe flancurile estice ale munţilor Nemira, ce fac parte din lanţul Trotuş – Oituz. Relieful înconjurător şi clima, ofertele de cazare şi evenimentele desfăşurate în zonă fac din Slănic Moldova o staţiune accesibilă şi plăcută în toate cele patru anotimpuri.

Dacă alegi să te cazezi în stațiunea Slănic Moldova nu ai cum să te plictisești, deoarece aici poți avea parte de o serie întreagă de activități și de obiective turistice pe care le poți vizita.

Stațiunea este renumită pentru izvoarele sale de ape carbonatate, bicarbonatate, ușor sulfuroase, sodice, clorate, oligominerale, hipotonice și hipertonice.

Înainte de pandemie, aproximativ 100.000 de turiști vizitau anual stațiunea, atât pentru tratament cât și pentru relaxare. Pe lângă celebrele izvoare, turiștii au ocazia de a vedea: Parcul Central, Râul Slănic, Cazinoul Cheile Slănicului, Cascada Slănicului, Biserica Catolică, Traseul celor 300 de scări, Pârtia de schi Nemira, terenurile de tenis, Biserica Sfanta Varvara, Salina Tg. Ocna, Mănăstirea Sfântul Voievod Ștefan cel Mare, etc.

bai termale

Turismul de wellness este foarte activ în România deoarece poţi îmbina clipele de relaxare cu tratamente vindecătoare ce fac bine la articulaţii, reumatism şi multe alte afecţiuni.

Oportunitatea de a evada din viața de zi cu zi pentru o noapte sau mai multe sau nevoia de cazare perfectă pentru un weekend romantic, sunt doar câteva dintre motivele de a alege un hotel magnific. Aceasta va fi o oportunitate de a-ți reîncărca bateriile și de a te relaxa alături de cei dragi.

Cu toții avem nevoie de o perioadă de relaxare din când în când, iar în cazul în care căutăm să evadăm din cotidian, departe de zgomotul obositor al orașului, să ne relaxăm in mijlocul naturii, departe de stresul zilnic.

România este o destinaţie din ce în ce mai populară de vacanţă pentru turiştii europeni, care au început să îndrăgească ţara noastră datorită ospitalităţii gazdelor, preţurilor bune şi diversităţii opţiunilor: ţara noastră oferă experienţe deosebite atât la munte cât şi la mare sau în Delta Dunării.

Turiștii au din ce în ce mai multe variante în ceea ce privește cazarea: hoteluri, pensiuni sau apartamente de închiriat în regim hotelier, majoritatea cu centre spa sau de wellness ce includ piscine cu apă dulce sau sărată, saună cu aburi, saună umedă sau uscată, băi turceşti, centre de masaj, etc.

statiunea Slanic Moldova
Statiunea Slanic Moldova

România este renumită pentru staţiunile sale balneoclimaterice şî pentru izvoarele de apă termală binefăcătoare: Slănic Moldova, Băile Felix, Sângeorz Băi, Băile Herculane sunt numai câteva dintre cele mai cunoscute opţiuni pe care vă invităm să le descoperiţi.

 

 

agentie SEO & promovare eficienta online