Servicii profesionale persoane juridice: insolvenţă, lichidare, reorganizare judiciară

0
31
Servicii profesionale persoane juridice: insolvenţă, lichidare, reorganizare judiciară

Activitatea companiilor implică mult mai multe aspecte decât succesul financiar sau falimentul, aşa cum am fi tentaţi să credem dacă nu am fi la curent cu multitudinea de aspecte legislative derivate astfel încât să vină în ajutorul oamenilor de afaceri care întâmpină anumite probleme în activitatea firmei lor.

Societăţile profesionale de insolvenţă – reorganizare şi lichidare judiciară sunt entităţi juridice ce asigură consultanţă pentru firmele în dificultate, ajutând la eşalonarea datoriilor, recuperarea creanţelor sau într-un final, ca ultimă soluţie, închiderea definitivă a activităţii.

Cu peste 17 ani de experienţă în domeniu, LEX GRUP REORGANIZARE este o societate profesională de insolvenţă, reorganizare şi lichidare judiciară ce oferă o multitudine de servicii.

Practicianul în insolvenţă coordonator al acestei societăţi profesionale este juristul Bejinaru Ionuţ Richard, care, de la data de 05-12-2005, data dobândirii calităţii de practician în insolvenţă definitiv, a practicat neîntrerupt această profesie, trecând, gradual, prin toate formele de organizare a profesiei prevăzute de lege, respectiv: până la data de 31.12.2006, angajat al unei mari societăți de profil; în perioada 01.01.2007 – 27.02.2008, asociat al aceluiași grup de societăți; în perioada 27.02.2008 – 15.07.2010, titular al propriului cabinet individual de insolvență, iar începând cu data de 16.07.2010, asociat unic al Lex Grup Reorganizare IPURL.

Servicii profesionale persoane juridice - insolventa, lichidare, reorganizare judiciara 2

RECUPERARE CREANŢE

  • Nu-ți poți recupera banii dați cu împrumut?
  • Clientul tău nu-ți mai plătește prețul mărfurilor vândute sau al serviciilor?

LEX GRUP REORGANIZARE deschide și conduce întreaga procedură de insolvență a debitorului tău și se asigură că-ți primeștii banii! Toate cheltuielile și onorariile datorate vor fi achitate din contul debitorului tău, pe tine nu te va costa efectiv nimic.

REORGANIZARE JUDICIARĂ

  • Nu mai faci față datoriilor, dar vrei să-ţi salvezi afacerea?

Soluţia este reorganizarea! LEX GRUP REORGANIZARE va face un plan pentru plata eșalonată a datoriilor pe o perioadă de până la 4 ani, cu sau fără perioadă de grație, cu posibilitatea tăierii unor datorii și stoparea majorărilor și penalităților.

  • Eşti deja în insolvenţă şi vrei să-ţi salvezi afacerea?

Îţi trebuie un plan de reorganizare, care poate prevedea eșalonarea datoriilor până la 4 ani, tăierea anumitor datorii, stoparea majorărilor și penalităților, obținerea de venituri din activitate curentă și/sau din vânzarea unor bunuri.

ÎNCHIDERE SOCIETĂȚI CU SAU FĂRĂ DATORII

LEX GRUP REORGANIZARE va efectua toate demersurile juridice necesare pentru a realiza închiderea definitivă a societăţii, cu sau fără datorii. Tarifele acestor servicii sunt în funcţie de valoarea datoriilor şi se discută de la caz la caz, deoarece fiecare firmă are anumite particularităţi mai mult sau mai puţin complexe.

Află toate detaliile de care ai nevoie accesând site-ul https://www.reorganizare.com

agentie SEO & promovare eficienta online