Promovare eficientă pentru prima pagină Google

0
33
Promovare eficientă pentru prima pagină Google

Promovarea afacerilor în mediul online este o necesitate absolută pentru succesul firmei în ziua de azi, foarte puţine afaceri sunt care au un model de business bazat exclusiv pe offline. Pe lângă prezenţa în reţelele sociale (Facebook, Twitter, Instagram, TikTok, Linkedin), notorietatea în Google este o condiţie esenţială pentru a vinde către clienţi noi.

SANNET este o companie românească de promovare online înfiinţată în 2002 şi care tratează cu responsabilitate şi atenţie fiecare partener de afaceri.

Este foarte uşor de făcut promovare online atunci când este disponibil un buget lunar generos, de ordinul miilor de lei, însă de cele mai multe ori bugetul companiilor mici şi mijlocii nu depăşeşte 1000 de lei lunar.

Pentru cine urmăreşte atent bugetele de promovare şi eficienţa fiecărui leu cheltuit, vă asigurăm că bugetul mare cheltuit lunar nu se justifică, leii nu se întorc, însă pentru multe companii acest lucru nici nu contează.

Cu o experienţă relevantă încă din 2002, de la începuturile online-ului românesc, firma SANNET se adresează afacerilor mici şi mijlocii cu pachete lunare de promovare SEO în Google accesibile, pornind de la 400 lei/lună.

Am colaborat cu succes cu peste 300 de website-uri şi avem rezultate dovedite, urmărim poziţionările zilnic cu tool-uri dedicate şi le raportăm săptămânal.

promovare in social media

Printre cei mai vechi parteneri în promovarea online menţionăm site-uri din domeniul transporturilor rutiere de marfă, al amenajărilor de terenuri sportive cu gazon artificial sintetic, firme producătoare de mobilă la comandă, magazine online cu produse pentru curăţenie, igienă, chimice.

Promovăm lunar peste 70 website-uri şi 750 de cuvinte cheie, termenul mediu de atingere a rezultatelor de poziţionare în prima pagină a rezultatelor naturale Google este cuprins între 3 şi 6 luni, diferă în funcţie de dificultatea fiecărui keyword în parte.

Prin serviciile furnizate noi ţintim şi garantăm poziţionarea în primele 10 rezultate la o medie calculată la nivel naţional, aşa cum este furnizată de Google prin Search Console şi similar de către tool-urile de statistică.

Pentru atingerea rezultatelor utilizăm tehnici WhiteHat de optimizare SEO on-page şi promovare off-page în diverse reţele de site-uri de ştiri, site-uri nişate, blog-uri, forumuri şi alte site-uri relevante. Deţinem propria reţea de peste 25 de site-uri de ştiri (precum www.e-craiova.ro).

Promovare eficienta pentru prima pagina Google 3

Cel mai important aspect atunci când vine vorba despre promovarea afacerilor online este EXPERIENŢA.

Firma SANNET a reuşit să depăşească cu succes TOATE UPDATE-URILE GOOGLE şi au fost update-uri majore în ultimii 31 de ani. Acest aspect confirmă faptul că serviciile noastre de promovare sunt acceptate de algoritmii Google şi nu sunt văzute ca spam, ceea ce este foarte important pe termen lung.

Nu utilizăm tehnici de a obţine link-uri la grămadă, fiecare backlink obţinut vine în urma unui articol documentat, bine scris şi relevant pentru client. Nu recomandăm mai mult de 5-7 link-uri noi adăugate lunar. Avem o strategie dovedită ca fiind funcţională în foarte multe domenii de activitate.

Interesul nostru este de a vă furniza servicii de promovare eficientă online cu cel mai mic buget posibil, astfel încât randamentul sumelor investite în promovare să fie pozitiv. Numai aşa considerăm că putem construi un parteneriat sănătos pe termen lung pentru ambele afaceri implicate în acest parteneriat.

agentie SEO & promovare eficienta online