Produse din cauciuc pentru pardoseli anti-alunecare

0
32
Produse din cauciuc pentru pardoseli anti-alunecare

Produsele din cauciuc au multiple întrebuinţări în mediile industriale, acolo und eeste foarte importantă protecţia muncii angajaţilor prin orice mijloc. Cauciucul industrial este un produs esenţial anti-alunecare, care poate fi utilizat pe toate tipurile de pardoseli unde există risc ridicat de alunecare.

Pardoseala sau covoraşele din cauciuc sunt proiectate pentru a fi utilizate în medii industriale, maritime, de transport și de inginerie, îndeplinind o varietate de cerințe și standarde tehnice. Covoarele din cauciuc sunt fabricate din diferiți polimeri cu modele de suprafață și pot fi furnizate sub diferite forme şi dimensiuni personalizate la comandă.

COVOARE DIN CAUCIUC

Datorită gamei largi de compuși disponibili, covoarele din cauciuc pot fi proiectate pentru a satisface aplicații tehnice, inclusiv  rezistență la ulei, la foc deschis, curenţi electrici, disipare statică, microbi,  etc. Pardoseala din cauciuc reciclat este folosită în tot felul de spații industriale de diferite dimensiuni, atât în interior cât și în exterior.

Fie că acoperă o pardoseală permanentă sau temporară, covoarele din cauciuc sunt în general considerate o soluție extrem de economică. Modelele pot varia în funcție de locație și aplicație, cu nervuri sau striații care oferă diferite niveluri de rezistență la alunecare, reducând riscul de alunecare și cădere sau modele profilate pentru a ajuta la curățare sau îndepărtarea murdăriei. Materialele pot fi proiectate pentru a fi rezistente la majoritatea substanțelor chimice. Pardoselile din cauciuc sunt mai ușor de întreținut sau înlocuit decât majoritatea celorlalte tipuri de pardoseli cu suprafață tare.

De obicei, pardoseala din cauciuc este considerată a fi sigură pentru mediu și este fabricată cu compuși de înaltă calitate, care pot fi adesea reciclați la sfârșitul duratei de viață, reducând la minimum deșeurile.

cauciuc EPDM

În comparație cu alte materiale, covoarele din cauciuc sunt ignifuge și pot preveni riscul alunecării și căderilor în zonele cu trafic intens sau în zonele în care vărsarea de substanțe este un risc considerabil.

Covoarele din cauciuc sunt mai confortabile pentru a sta și a merge pe acestea în comparație cu alte podele cu suprafață tare. Minimizează zgomotul creat de călcarea piciorului și de traficul pe roți și oferă suport împotriva oboselii lucrătorilor în picioare.

Covorul necesită mai puțină întreținere în comparație cu majoritatea celorlalte podele cu suprafață tare. Poate fi curățat cu ușurință cu orice detergent obișnuit sau înlocuit rapid și ușor dacă este deteriorat.

Pardoseala din cauciuc este aleasă de toate tipurile de industrii și sectoare comerciale, deoarece este versatilă și puternică și este văzută ca o investiție rentabilă. Covoraşele din cauciuc sunt extrem de durabile și vor fi utilizate o perioadă îndelungată datorită rezistenței lor. Elasticitatea cauciucului conferă proprietăți anti-oboseală care se găsesc în mod natural în cauciuc și sunt îmbunătățite și mai mult de un liant poliuretan. Cauciucul rezistă la majoritatea impacturilor cu corpuri aflate în cădere şi poate reduce daunele. Rezistă la impacturi puternice, zgârieturi și lovituri. Nu se micșorează, se extinde sau se crapă. Proprietățile sale foarte rezistente înseamnă că aceste covoare din cauciuc își păstrează aspectul pentru o lungă perioadă de timp.

covorase din cauciuc

În concluzie, dacă desfăşuraţi activitate în medii predispuse la vărsarea de substanţe chimice ce ar putea duce la alunecarea personalului sau cu risc de oboseală de la prea mult stat în picioare, utilizarea covoraşelor de cauciuc reduc riscurile de accident, reduc oboseala şi previn accidentele.

agentie SEO & promovare eficienta online