Degresarea suprafeţelor este o misiune pentru produse profesionale

0
27
Degresarea suprafeţelor este o misiune pentru produse profesionale

Un produse eficient este un degresant care dizolvă murdăria în câteva secunde, funcționează și în locuri inaccesibile mâinilor și poate fi utilizat atât cu ajutorul pulverizatorului cât și cu imersiune.

Un degresant eficient dizolvă și elimină în doar câteva secunde uleiurile și grăsimile animale și vegetale.

Dacă un degresant cu solvenți joacă un rol esențial în operațiunile zilnice ale organizației, atunci este important să alegi un degresant care oferă atât siguranță umană, cât și pentru mediu. În mod tradițional, un detergent industrial este o soluție care conține mai multe substanțe chimice nocive. Dar astăzi, companiile de solvenți oferă o gamă de degresanți cu solvenți care oferă aceeași putere de degresare ca și degresanții vechi minus riscul uman și de mediu.

Acumularea de grăsime într-o bucătărie comercială este destul de comună. O podea grasă a bucătăriei unui restaurant poate fi un pericol uriaș.

De cele mai multe ori, oamenii folosesc detergenți sau săpun pentru a îndepărta grăsimea. Cu toate acestea, ambele substanțe nu sunt foarte eficiente, deoarece conțin grăsime animală și fac suprafațele alunecoase, mai degrabă decât să îndepărteze grăsimea. Pentru îndepărtarea grăsimii ar trebui să se folosească degresanți care conțin substanțe chimice adecvate și eficiente.

Poți aplica degresanții pe pardoseală, pereți, cuptoare, plite, hote, covorașe de cauciuc și multe altele.

Poți pulveriza direct pe suprafața dorită soluția de degresare și curățare cu ajutorul sticlei de pulverizare. În afară de asta, poți amesteca agentul de degresare cu apă pentru a scăpa de grăsimi și murdărie de pe pardoseală înainte ca, cineva să cadă. De obicei, majoritatea bucătăriilor comerciale au covorașe de cauciuc de siguranță în zonele de pregătire a alimentelor. Scopul utilizării covoarelor de cauciuc este de a ajuta la prevenirea alunecării lucrătorilor din bucătărie. Cu toate acestea, într-o anumită perioadă de timp, covorașele de cauciuc acumulează grăsime și astfel devin alunecoase și nesigure pentru a merge pe ele. Utilizarea degresanților contribuie la descompunerea grăsimilor, lăsând covorașele complet curate și sigure pentru a merge pe acestea.

Este indicat ca odată ce produsul este pulverizat, să fie lăsat să acționeze iar apoi să fie șters cu o lavetă folosind mănuși. Odată terminat procesul de degresare, suprafețele vor redeveni lucioase și strălucitoare.

Într-un cadru casnic, o muncă lungă și murdară de degresare poate fi frustrantă. Dar într-un cadru comercial, poate interzice unei companii să-și desfășoare operațiunile în timp util. Pentru a reduce implicarea omului în procesul de degresare, multe companii cumpără cel mai puternic degresant profesional posibil.

agentie SEO & promovare eficienta online