Avantajele unui detergent profesional pentru rufe

513
Avantajele unui detergent profesional pentru rufe

Sunt anumite domenii unde este foarte importantă curăţenia ireproşabilă a rufelor: hoteluri, pensiuni, restaurante, spălătorii chimice. Multe persoane cred că pentru a menţine un standard ridicat este suficientă achiziţionarea unei maşini de spălat rufe profesională, însă neglijează nevoia de a utiliza un detergent profesional pentru rufe.

Spălarea corectă a rufelor are succes în medii private și comerciale dacă se folosește detergentul potrivit în doza potrivită, pe lângă mașinile puternice. Pulberile detergente din diferite diviziuni sunt folosite pentru curățarea și tratarea oricărei rufe cu substanțe chimice.

Magazinul online ServeteleDeHartie.ro, în calitate de profesionist în curățenie, pune spre comercializare o gamă foarte largă de detergenți profesionali de la producători de top. În funcție de nevoile tale, selectează produsul potrivit de spălat și soluțiile speciale pentru rufe curate și proaspete.

O curățare deosebit de profundă, igienică, cu detergenți profesionali, la temperaturi de spălare mai ridicate, face parte din viața normală de zi cu zi a celor din mediul HoReCa, industrial sau sanitar. Pentru a face aceste spălări mai ușoare pentru tine sau pentru compania ta, acest magazin online îți oferă doar detergenți eficienți.

Fie că ai nevoie de un detergent lichid, praf de spălat pentru rufe delicate, albe sau colorate, pe ServeteleDeHartie.ro îți poți pune în coș o gamă largă de detergenți diferiți pentru toate nevoile tale.

Avantajele unui detergent profesional pentru rufe 2

Cu un detergent profesional, poți curăța și îngriji îmbrăcămintea și textilele albe și te poți asigura că arată bine și durează cât mai mult posibil. Detergenții puternici au și o ușoară funcție de albire. Îi poți găsi atât ca variantă lichidă sau sub formă de pudră.

Detergenții pentru rufe colorate, nu conțin nici înălbitor, nici alți agenți de strălucire optici pentru a păstra rezistența culorii rufelor. Un favorit al clienților din gama magazinului este detergentul Persil Regular Pudră cu aromă de lavandă.

Ca produse de îngrijire a rufelor, balsamurile de rufe din repertoriul magazinului sunt un supliment ideal pentru diverși detergenți, cum ar fi detergenți blândi și oferă un miros plăcut. Vei observa, de asemenea, că rufele vor deveni mai delicate și le vei putea proteja fibrele sensibile. Balsamurile de rufe se pun într-un compartiment special din mașina de spălat sau sunt adăugate la sfârșitul ciclului de spălare. Deoarece nu conțin agenți tensioactivi – adică proprietăți de dizolvare a grăsimilor – balsamurile de rufe nu sunt adecvate ca un singur detergent. Urmează întotdeauna instrucțiunile de pe ambalaj și utilizează produsele conform recomandărilor. Încearcă balsamul Silan Supreme Balsam și vei fi uimit de rezultate.

BEST DISTRIBUTION comercializează detergenți profesionali diverşi prin intermediul magazinului online:

  • detergenți pentru bucătărie și vase
  • detergenți pentru suprafețe
  • detergenți pentru rufe
  • detergenți pentru geamuri și multisuprafețe
  • detergenți pentru covoare, mochete, tapițerii
  • detergenți smart dose
  • detergenți chimici.

BEST DISTRIBUTION asigură livrarea prin curierat la nivel naţional a produselor profesionale comercializate pentru domniul HoReCa, dar şi pentru persoane fizice.

caserole unica folosintatacamuri unica folosinta